Skip to main content
organisatie pic

BTN: alles voor goed werk!

BTN beschermt van top tot teen, tegen lawaai en letsel en alle andere ongemakken.
Al meer dan 30 jaar levert BTN diverse producten voor klanten in de grond-, weg- en waterbouw, afvalverwerking, industriële reiniging en (semi) overheid. In 6 productgroepen gecategoriseerd, fungeert BTN als distributiekanaal van 70.000 artikelen van marktleidende partijen in de branche. BTN is specialist in bedrijfskleding en PBM’s, maar levert ook een breed pakket wegbebakeningartikelen en verkeersmiddelen, gereedschappen en verbruiksartikelen.

Op het gebied van veilig en gezond werken mogen géén concessies worden gedaan. BTN is al jaren gespecialiseerd in het leveren van producten en diensten om uw medewerkers te beschermen tegen arbeidsrisico's. BTN loopt voorop door met innovatieve oplossingen te komen, klantgericht te werken en een compleet assortiment van producten en diensten aan te bieden.

Voorbeelden hiervan zijn: passervices voor kleding en schoenen, aanmeten van gehoorbescherming op locatie, persoonlijke pbm-pakketten die bij uw medewerkers bezorgd worden. Dit alles maakt BTN dé expert op het gebied van veilig en gezond werken. Onze medewerkers in de vestigingen beschikken over een ruime ervaring en een goede productkennis. Elke vestiging heeft een eigen (regionaal) magazijn waar een goede afspiegeling van het assortiment op voorraad ligt. Kortom, BTN, alles voor goed werk!