Overheden

Overheden: BTN zorgt voor zichtbaarheid, veiligheid en representativiteit.

Uw markt, onze kennis en ervaring!

Zichtbaarheid is belangrijk. Veel werknemers bij waterschappen, gemeenten, sociale werkplaatsen en andere overheden werken langs de weg. Veiligheid is van groot belang. In barre weersomstandigheden zoals regen en sneeuw is beschermende kleding noodzakelijk.

BTN heeft een ruim assortiment in kleding en PBM's die voldoet aan de Europese en Rijkswaterstaat Normering. Met dit assortiment zorgt BTN dat werknemers in deze sector veilig, comfortabel en representatief hun werk kunnen uitvoeren.

Veel overheidsinstellingen hebben de wettelijke verplichting om de aanschaf van kleding en PBM's Europees aan te besteden. BTN schrijft met regelmaat in op deze bestekken. BTN volgt alle trends en vernieuwing op dit gebied en speelt hierop in. Naast openbare aanbestedingen neemt BTN ook deel aan meervoudig onderhandse aanbestedingen bij kleinere overheden.

Alphen aan den Rijn Provincie Gelderland Rijkswaterstaat

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neemt u dan contact op met onze vestiging in Elst, Breda, Rotterdam, Zoetermeer, Halfweg of Hengelo.

3m.jpg4tecx.jpgATLASnew.jpgGrisport.jpgHaVeP.jpgSIOEN.jpgbahco.jpgdrager.jpgemma.jpgmetabo.jpgroots.jpgtexowear.jpgtopcon.jpgtricorp.jpguvex.jpg

ATTENTIE! Deze site maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u de browserinstellingen niet wijzigt, gaat u ermee akkoord.

Ik begrijp het